Split sistemi Midea

midea-logo Midea Group od svog osnivanja 1968. godine, je prerasla u veliku korporaciju koja pokriva HVAC sisteme, rasvetu, industrijske kompomente, logistiku i nekretnine. Sve to, rezultat je neprekidnog rasta kompanije, a samim tim i rasta prihoda, koji je u 2010. godini iznosio 17,3 milijardi dolara, uključujući i prihode iz inostranstva od 5,08 milijardi dolara.

Osim toga, Midea je jedino kinesko preduzeće kućnih električnih aparata, koje se našlo na listi 500 najcenjenijih brendova u svetu, a isto tako i u svetu finansija.

Jedan od glavnih ciljeva kompanije je da obezbedi kvalitetne proizvode potrošačima širomsveta, kao i proizvodnju optimalnih količiia.

Ciljevi Midea-e u bliskoj budućnosti su da postane jedan od najvećih snabdevača kućnih aparata domaćinstava širom sveta, stalno težeći za savršenstvom i pružanjem visoko kvalitetmih proizvoda i usluga svojim klijemtima.

Jedan od najlepših modela Mideinih klima uređaja u BLACK i GOLD izvedbi sa visokom A energetskom klasom, jonizatorom, biofilterom i auto restart funkciom!!!

Jedan od najlepših modela Mideinih klima uredaja u BLACK i GOLD izvedbi sa visokom A energetskom klasom, jonizatorom, biofilterom i auto restart funkciom!!!

MIDEA VERTU – od svih Mideinih serija plasiranih na našem tržištu ovaj Midein „art cool“ model prihvacen je sa najvecim iznenadenjem i gotovo da je njegova potražnja prestigla potražnju MIDEA STAR GLORY serije.

Noviji je model Mideinih uredaja. Ovaj model posebno se izdvaja svojom estetikom i performansama jer je namenjen prostorima posebne namene (kongresne sale, antree, kafe barove itd gde postoji predispozicija boravka veceg broja ljudi). Panel je beli.

MIDEA ROYAL – Najnovija serija Mideinih klima uredaja, sa ravnim panelom. Sastavni deo naziva ove serije cini i oznaka panela. Razlikujemo sledece panele Mideinih klima uredjaja iz serije Royal: R6, R17, R19 i R24.

MIDEA ROYAL – Najnovija serija Mideinih klima uredaja, sa ravnim panelom. Sastavni deo naziva ove serije cini i oznaka panela. Razlikujemo sledece panele Mideinih klima uredjaja iz serije Royal: R6, R17, R19 i R24.

Saveti

  • Savet za pravilno korišćenje klima uređaja
    Nakon ugradnje klima uredjaja treba dobro obratiti pažnju na prilagodjavanje organizma na nove uslove. Pre svega to se odnosi na postepeno regulisanje temperature kako bi…
  • Prednost inverter klima uređaja
    Princip rada Inverter klima uređaja Kompresori kod standardnih klima uređaja uobičajeno rade konstantnom brzinom, jedino sa inverter tehnologijom brzina rada kompresora prati se putem elektronike.…
  • Godišnji servis klima uređaja
    Kod velikog broja korisnika klima uređaja zbog neupućenosti preovladava mišljenje kako klima uređaj ne treba jednom godišnje očistiti, dezinfikovati od strane ovlašćenog servisa koji je…

Anketa

Da li koristite klima uredjaj?

Da, u kući - 29%
Da, na poslu - 13.1%
Da, u kući i na poslu - 15.2%
Da, čak i u autu - 17.2%
Ne, nemam klimu - 15.2%
Ne, smeta mi - 10.3%

Ukupno glasova: 145
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 31 dec 2015 - 00:00